Om oss

Om_oss_i_HeliFoto_1Arbeidsplassen vår er riktig nok over hele landet, men HeliFoto har sin base med kontor og produksjonslokaler på Dilling i Moss. Her har vi holdt til siden oppstart i 2006.

Til tross for HeliFotos unge alder i bransjen har våre medarbeidere betydelig erfaring med flyfoto og mange har over 20 års fartstid i faget- med arbeidserfaring fra blandt annet Fjellanger Widerøe AS, Norrønnafly AS, Norske Flybilder AS, Ariel AS, FotoNor AS, Flybilder AS, AeroNor AS, med andre ord, fra alle firmaer i bransjen av betydning.

Siden oppstart har vi hatt med oss Norges mest erfarne flyfotograf, med over 25 års fartstid har han fotografert flere hundretusen flybilder. Sammen med vår helikopterpilot, som har 20 års erfaring med flyfoto, jobber de hele sommerhalvåret for å fange hus og gårdsmotiver i best lys og best vinkel.

 

Om_oss_i_HeliFoto_2Vi i HeliFoto er per i dag de beste i landet innen faget. Dette er mye takket være våre dyktige medarbeidere, men også våre produksjonsmetoder. Til opptak bruker vi det ledende kamerautstyret ute på markedet, samt at vi fotograferer fra helikopter, noe som gjør alle opptak mer fleksible i motsetning til de som benytter fly. Alle bilder vi leverer er redigerte og behandlet i Photoshop, vi utfører også retusj etter ønske fra kunde. Til selve produksjonen benytter vi materialer som bidrar til kvalitet og holdbarhet. Blekkprint sammen med fotopapir eller lerret må tåle gjenntatt eksponering for lys, berøring, støv og annet smuss dersom vi skal kunne reklamere med at våre bilder er og vil bli historiske bilder, derfor sparer vi ikke på noe i denne viktige fasen av produksjonen. Ett bilde produsert av oss vil dermed holde på kontrast og farger i generasjoner. Det er kvaliteten vi leverer som også har gjort at vi produserer og selger historiske bilder gjennom Normanns kunstforlag (Pictura Normann).