Hus / Gårdsbilder

  • Hus og gårdsbilder3
Copyright Helifoto

Copyright HeliFoto AS

HeliFoto har siden 2006 reist norge rundt og fotografert bygder og byer fra helikopter. Hvert hus og hver gård skal med, så vi rekker ikke over hele landet på en sommer-sesong, derfor tar vi for oss noen områder hvert år som vi konsentrerer oss om. Det er viktig av naturen er i blomst og at været er fint, på den måten sikrer vi oss de fine bildene.

Norge er et spesielt vakkert land med høye fjell, dype daler, fjorder, små og store elveløp, vakre kystlinjer og enorme områder med vilt landskap for og nevne noe. Overalt i dette lanskapet finnes det normenn som har valgt å bosette seg, bygge tettsteder og byer, hus og gårder for å leve av den nærliggende naturen. Men landskapet er i konstant endring, og vi normenn står bak mesteparten av disse endringene. Ny mark dyrkes, nye bosettelser kommer til mens andre forsvinner. Det er gjennom denne endringen at våre fotografier går inn i historien og blir bevart for dagens og fremtidens generasjoner.

Vår oppgave i HeliFoto er, foruten å ta gode bilder, å sørge for at våre bilder er og blir historiske fotografier som fremtidige generasjoner vil ha glede av. Dette gjør vi gjennom å kontinuerlig benytte ny teknologi og materialer som sørger for maksimal holdbarhet og minimal slitasje av våre produkter.

Kombinasjonen, profesjonelle fotografer, helikopter og topp opptaksutstyr, sørger for flotte komposisjoner, skarpe detaljerike fotografier, og muligheten for å la hver enkel gård og hvert enkelt hus stå i senter og danne fokuspunktet i alle våre bilder. Resultat fra denne kombinajonen får man ikke dersom man benytter fly eller droner til opptak. Vi er avhengige av at våre fotografier er så bra som dagens virkemidler og teknologi kan tilby, og det er gjennom denne filosofien at vi kan stå bak våre produkter og fryde oss over at vi kan tilby våre kunder de beste oversiktsbildene på markedet.