Formater og kvalitet

  • Formater
  • Lerret_fotopapir

Vi tilbyr bilder i 3 forskjellige kvaliteter («Lerret», «kleb» og «foto i rull») og 7 forskjellige størrelser (100×70, 70×50, 60×40, 50×35, 42×30 og 30×21 cm og panorama) samt postkort.

Nye produksjonmetoder har økt kvaliteten på produktene, samt at holdebarheten og kvaliteten på fargefoto er blitt betydelig bedre. Produsenten Epson, garanterer lysektiheten til å vare i minst 75 år, og lenger dersom ikke bildene blir eksponert for direkte sollys over tid. I tilleg til holdbarheten på papir og blekk gir det UV bestandige laminatet vi benytter ekstra holdbarhet til fotografiene.

Lerret

Dette er den mest eksklusive kvaliteten. Strukturen i lerretet gir mer liv i bildet og gjør at bildet får et preg av maleri. Her legges bildet over på et lerret av meget god kvalitet og spennes opp i doble rammer (blindramme). Bildet blir så laminert. Laminatet har 2 funksjoner – først og fremst å beskytte bildet mot UV-stråling. I tillegg gjør laminatet at man enkelt kan holde bildet rent med en fuktig klut.

Kleb + Lam.

Dette er en enklere kvalitet. «Kleb» betyr at bildet er klebet på en lettvektsplate. «Lam.» betyr at bildet er laminert på samme måte som lerretskvaliteten. Dette bildet har mer preg av «foto» men har noe mer «smell» i fargene. Bildet har imidlertid en blankere overflate og det blir mer gjenskinn i bildet enn hva man får på et lerretsbilde.

Foto i rull

«Foto i rull» er vår enkleste variant. Disse bildene blir ikke laminert og de bør ikke utsettes for direkte sollys. Her må man selv sørge for innramming og man bør da bruke en ramme med glass for å beskytte bildet mot støv og skitt.

Postkort

Vi leverer postkort i 2 forskjellige størrelser: Standardkort (10,5 x 14,8 cm.) og Superkort (12 x 17 cm.)